A sakkverseny

Watch A sakkverseny
5.7/10 stars from 268 users.

A sakkverseny Teljes film

6/10 (2 szavazat)
Tartalom:
A budapesti Nemzetközi Sakkverseny előtt egy csoport fiatal nagy bulit rendez az egyik ötcsillagos szállodában. Köztük van Cal Fournier, a huszonkét éves francia zseni, a verseny esélyese. Ám minden megkérdőjeleződik, amikor kiderül, hogy igazi vetélytársra akadt, ellenfele Max, az ismeretlen, kilencéves magyar csodagyerek. A legyőzhetetlennek tartott Cal arra kényszerül, hogy átértékelje életét: a bulizást, az edzőjét, a barátnőjét, a többi játékost. Cal sokkal többet veszíthet a győzelemnél.
Eredeti Cím:Le tournoi / The Tournament
Év:2015
Játékidő:83 perc
IMDb értékelés:5.7 / 268 adatlap
Kategória:Dráma, Sport
Írta:Elodie Namer,
Rendezte:Elodie Namer,
Szereplők:Géza Schramek, János Mercs, Joachim Iglesias, Alexis Latham, Mihaly Dunai, Jean-François Cayrey, Gauthier Battoue, Aliocha Schneider, Fabien Libiszewski, Adam Corbier, Viktoria Kozlova, Magne-Håvard Brekke, Lou de Laâge, Michelangelo Passaniti, Tibor Németh, Nicolas Lormeau, Stéphanie Fatout, Jean-Philippe Puymartin, Victoire Gonin-Labat, Magdalena Korpas, Ana Neborac, László Konter, Declan Hannigan,
Péter Horkay,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: A sakkverseny letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A sakkverseny (2015) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Valamikor versenyeztem Én is,ezért érdekelt a film.Kis túlzásokkal állítom a film visszaadta mindazt amit a sakkasztalnál vagy versenyzés közben és után át él az ember.Ne általánosítsatok a film alapján,csak azok érnek el komoly eredményeket, akik napi 10 órát minimum áldoz rá.Ebbe nem fér bele a bulik pia cigi...( itt a túlzás a film-ben ).A női sakkozok is lehetnek sikeresek.Legyünk büszkék pl Polgár Judithra,Zsuzsára vagy Zsófira.10-bők 7.
2016. 06. 17. 12:39
1
0/0