A helyettesítő

Watch A helyettesítő
6/10 stars from 2744 users.

A helyettesítő Teljes film

0/10 (0 szavazat)
Tartalom:
Egy másik bolygó lakói egy lényt küldenek a földre, hogy megismerjék és megszerezzék azt a tudást, ami náluk nem létezik: a szeretet képességét. A lény egy nő testébe költözik, aki egy helyettes tanárt játszik el. A 11-12 éves gyerekeknek egyből feltűnik a nő furcsa viselkedése, aurája és szép lassan ki is találják, hogy egy nem evilági lénnyel állnak szemben. Mikor ezt az elméletet szülők nem kis megdöbbenésére felvázolják, a tanárnő és a szülők is jobbnak látják, ha egy közös kirándulás során a gyerekek megpróbálnak összerázódni új tanárukkal. A tanulók érzik, ez lesz életük utolsó útja… Aki egy újabb remek északi horror/thrillere vágyik, nagyrészt örömét lelheti a Vikarenben, de aki jókat akar nevetni, az is kaphat egy adaggal a rendezőtől.
Eredeti Cím:Vikaren
Év:2007
Játékidő:93 perc
IMDb értékelés:6 / 2,744 adatlap
Kategória:Horror, Vígjátek, Fantázia, Sci-Fi
Írta:Henrik Prip, Ole Bornedal,
Rendezte:Ole Bornedal,
Szereplők:Signe Kjærgaard Jensen, Holger Juul Hansen, Hans Holtegaard, Ulf Pilgaard, Peter Aude, Helle Dolleris, Peter Oliver Hansen, Mette Kolding, Jørgen Bing, Joy-Maria Frederiksen, Lars Bom, Vibeke Hastrup, Niels Anders Thorn, Cecilia Zwick-Nash, Sofie Gråbøl, Olivia Stenderup Garre, Henrik Prip, Peter Hesse Overgaard, Sonja Richter, Mathias Peter Kjær, Andreas Gram Nielsen, Jakob Fals Nygaard, Emma Claudia Søndergaard,
Josephine Gents,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: A helyettesítő letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A helyettesítő (2007) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
...hát nem egy nagy film, sokszor fájt amikor megnéztem.
2015. 10. 13. 21:33
1
0/0